.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
تقويت صنايع الكترونيكي در استان‌هاي شمالي
سخنگوي صنايع و معادن مجلس گفت: گسترش شهرك‌هاي صنعتي و تقويت صنايع الكترونيكي با تكنولوژي بالا بايد در استان‌هاي شمالي پيگيري شود كه با زمين كم اشتغالزايي بيشتري ايجاد مي‌كنند ...
تقويت صنايع الكترونيكي در استان‌هاي شمالي

سخنگوي صنايع و معادن مجلس گفت: گسترش شهرك‌هاي صنعتي و تقويت صنايع الكترونيكي با تكنولوژي بالا بايد در استان‌هاي شمالي پيگيري شود كه با زمين كم اشتغالزايي بيشتري ايجاد مي‌كنند.

علي اصغر يوسف‌نژاد، گيلان را داراي قابليت و توانمندي‌هاي خوب صنعتي دانست.

*گسترش شهرك‌هاي صنعتي موجب سرمايه‌گذاري بخش صنعت است
وي اظهار داشت: گسترش شهرك‌هاي صنعتي يكي از مسيرهايي است كه مي‌تواند قابليت‌ها و توانمندي گيلان را با توجه به محدوديت‌هاي زيست‌ محيطي، مسائل مربوط به كشاورزي و محدوديت كاربري به اشتغال، توليد و سرمايه‌گذاري تبديل كند.
نماينده مردم ساري در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه زيرساخت‌هاي شهرك‌هاي صنعتي در زمينه برق، گاز، آب، راه و فعاليت‌هاي زيربنايي توسط دولت آماده مي‌شود، تصريح كرد: گسترش شهرك‌هاي صنعتي يكي از نظرات كميسيون صنايع و معادن مجلس است.

*كشاورزي استان‌هاي شمالي مورد كم‌توجهي قرار گرفته است
وي با اشاره به اينكه گيلان در كنار كشاورزي مي‌تواند در بخش صنعت و معدن فعال باشد، افزود: به بخش كشاورزي گيلان مانند ديگر استان‌هاي شمالي كشور كم‌توجهي شده است.
يوسف‌نژاد فرآوري توليدات باغي و زراعي بخش كشاورزي را مورد تاكيد قرار داد و گفت: صنايع مرتبط با بخش كشاورزي بايد فعال باشد و سهمي براي ايجاد اشتغال و سرمايه‌گذاري آن مشخص شود.

*سياست كميسيون تلفيق حمايت از بخش صنعت است
وي سياست كميسيون تلفيق مجلس را حمايت از بخش صنعت عنوان كرد و بيان داشت: مشكلات بخش صنعت از جمله تامين منابع مالي، سرمايه در گردش و برطرف كردن محدوديت‌هاي قانوني در كميسيون تلفيق مورد توجه قرار گرفته است.
عضو هيئت رئيسه كميسيون تلفيق مجلس با بيان اينكه در اين كميسيون طي پنج سال آينده تكاليفي براي دولت و دستگاه‌هاي اجرايي صنعت در استان‌هاي كمتر توسعه يافته كشور درنظر گرفته شده است، خاطرنشان كرد: در اين راستا دولت مشوق‌هايي براي ايجاد انگيزه سرمايه‌گذاري در بخش صنعت درنظر گرفته كه مي‌تواند صنعت را پويا كند.
وي با اشاره به اينكه به بخش معدن كمتر توجه شده است، تصريح كرد: در بخش اكتشاف سرمايه‌گذاري كمتر شده ولي قابليت توان كار در اين بخش وجود دارد.
سخنگوي كميسيون صنايع و معادن مجلس مهم‌ترين مسائل صنعت در برنامه پنجم توسعه را جلوگيري از واردات بي‌رويه، بي‌كيفيت، ارزان و نيز گسترش سرمايه‌گذاري در داخل كشور عنوان كرد.
وي تامين منابع مالي براي سرمايه در گردش واحدهاي توليدي از طريق تسهيلات را جزو اهداف كميسيون صنايع و معادن مجلس بيان كرد و افزود: بهره‌وري از واحدهاي توليدي و استفاده از ظرفيت‌هاي خالي جزو موضوعات مهم اين كميسيون است.

*70 درصد ظرفيت‌ صنايع كشور خالي است
يوسف‌نژاد با بيان اينكه صنايع كشور با ظرفيت‌هاي كامل كار نمي‌كنند، اظهار داشت: اين صنايع تنها با 30 درصد ظرفيت كار مي‌كنند و 70 درصد ظرفيت‌هاي صنايع خالي است كه بايد تقويت شوند.
وي درباره مشكلات ناشي از واگذاري برخي صنايع به بخش‌خصوصي گفت: واگذاري‌هاي صنعتي بايد منجر به افزايش بهره‌وري، مشاركت و مداخله بخش غيردولتي باشد و تصدي‌گري را از دولت بگيرد.

*واگذاري واحدهاي صنعتي بايد همراه با سهام و مالكيت باشد
نماينده مردم ساري در مجلس با اشاره به اينكه واگذاري‌ها بايد منجر به ساماندهي پول‌هاي سرگردان در مسيرهاي مختلف شود، خاطرنشان كرد: دولت در اين واگذاري‌ها بايد سياست‌گذار و برنامه‌ريز باشد و كارهاي كلي و جنبه نظارتي را انجام دهد.
وي با بيان اينكه در برخي از واگذاري‌ها اشتباهاتي رخ مي‌دهد كه نتيجه مثبت ندارد، افزود: اين اشتباهات منجر به تعطيلي واحدهاي صنعتي مي‌شود.
يوسف‌نژاد مشاركت مردم و واگذاري سهام و مالكيت واحدهاي صنعتي را اصل واگذاري دانست و تصريح كرد: مسئول اصلي اين واگذاري‌ها اقتصاد و دارايي است.
وي اضافه كرد: نمي‌توانيم بگوييم سهام يك كارخانه واگذار شود ولي مالكيت و مديران آن دولتي باشند بنابراين اصل واگذاري اين است كه سهام و مالكيت واگذار شود.

*تقويت صنايع الكترونيكي در استان‌هاي شمالي پيگيري شود
سخنگوي كميسيون صنايع و معادن مجلس تقويت صنايع الكترونيكي در استان‌هاي شمالي را مهم برشمرد و بيان داشت: با توجه به محدوديت‌ زمين در استان‌هاي شمالي بايد صنايع الكترونيكي و توسعه شهرك‌هاي صنعتي دنبال شود كه با زمين كم اشتغالزايي بيشتري ايجاد كنند.

*مديريت منابع صنعت در هدفمند شدن يارانه‌ها ضرورت دارد
وي درباره نقش هدفمندكردن يارانه‌هاي در صنعت افزود: هدفمند شدن يارانه‌ها در صنعت به ويژه صنايع انرژي‌بر موجب افزايش قيمت تمام شده مي‌شود و ممكن است بسياري از صنايع در معرض تعطيلي قرار گيرند.
يوسف‌نژاد طرح هدفمند كردن يارانه‌ها را تهديد جدي براي بخش صنعت دانست و تصريح كرد: بايد افزايش بهره‌وري، اصلاح ساختار، تقويت مديريت، مديريت بر منابع و استفاده از ظرفيت‌هاي خالي صنايع در طرح هدفمند شدن يارانه‌ها مورد توجه قرار گيرد.
وي كاهش قيمت تمام شده و تقويت فضاي رقابتي را از راهكارهاي موثر در طرح هدفمندكردن يارانه‌ها در بخش صنعت عنوان كرد.
يوسف‌نژاد با بيان اينكه در كشور راهبرد صنعتي ديده نمي‌شود، اظهار داشت: راهبرد توسعه صنعتي نوشته شده ولي اجرا نمي‌شود و دليل آن به خاطر اعتقادات وزارت صنايع و معادن نسبت به اين راهبرد نوشته شده است.
وي با اشاره به اينكه ريل حركت در بخش صنعت وجود ندارد، افزود: نظرها بر اصلاح و يا اجراي راهبرد نوشته شده صنعتي در كشور است.


استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.03 seconds.